۱۳۹۰ آذر ۱۰, پنجشنبه

همسر عبدالله مومنی: شکایت از بازجویان و قاضی مرتضوی و نامه به رهبری وضعیت همسرم را بدتر کرده است

كلمه: عبدالله مومنی سخنگوی سازمان ادوار تحکیم وحدت حدود ۶۰۰ روز است که به مرخصی نیامده است. اودر روز ۳۰ خرداد ۸۸ در ستاد شهروند آزاد (حامیان مهدی کروبی) به طرز خشونت آمیزی دستگیر شد ونزدیک۱۰۰ روز را در انفرادی وبازجویی تحت شکنجه به سر برد. مومنی در اسفند ۸۹ بعد از ۹ ماه زندان به مرخصی آمد و در طول مدت مرخصی بارها توسط بازجویانش احضار شد. بازجوها از او خواسته بودند که علیه رهبران جنبش سبز ودفتر تحکیم وحدت وجنبش دانشجویی در رسانه ها و دانشگاهها مصاحبه وسخنرانی کند، اما مومنی از پذیرش درخواست باز جوها سر باز زد و در مقابل خواسته های آنها مقاومت نمود وهمین باعث شد که او را دوباره به زندان باز گردانند.
عبدالله مومنی در این مدت دو بار دست به اعتصاب غذا زد، مومنی به همراه چند تن دیگر در اعتراض به بر خورد نامناسب با زندانیان وخانواده هایشان به مدت ۱۵ روزدست به اعتصاب غذا زدند. اعتصاب غذای دیگر او در اعتراض به شهادت هدی صابر به همراه ۱۱ زندانی سیاسی دیگر به مدت ۸ روز بود.
مومنی در تابستان ۸۹ نیز نامه ای سرگشاده خطاب به علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی نوشت. او در آن نامه به شرح شکنجه های فوق طاقت بازجویانش در دوران انفرادی پرداخت، شکنجه هایی چون فرو بردن سر در کاسه توالت تا شکنجه های جسمی وروحی. این نامه بازتاب رسانه ای وعمومی گسترده ای یافت.
بعد از آن عبدالله مومنی، دبیر سابق دفتر تحکیم وحدت در اقدامی از بازجویانش و همچنین قاضی مرتضوی و قاضی صلواتی شکایت کرد. اما این بار نیز او بود که به خاطر نامه به رهبری و شکایت از بازجویانش در جایگاه متهم قرار گرفت و به اتهام (تشویش اذهان عمومی ونشر اکاذیب) دوباره تفهیم اتهام شد.
مومنی هم اکنون در بند ۳۵۰ زندان اوین مشغول گذراندن حکم ۵ سال زندان خود می باشد. در باره ی وضعیت مومنی با همسرش فاطمه آدینه وند گفتگویی داشتیم که در پی می آید:

۱۳۹۰ آذر ۳, پنجشنبه

سیامک قادری، روزنامه نگار زندانی در نامه ای از شکنجه های خود می گوید:آقای جوانفکر، به اشاره شما به این مصائب دچار شدم

سیامک قادری” خبرنگار اخراجی ایرنا (خبرگزاری جمهوری اسلامی) در واکنش به سخنان اخیر مشاور رسانه ای محمود احمدی نژاد در گفتگو با روزنامه ی اعتماد نامه ای از زندان اوین به بیرون فرستاده است.
به گزارش ندای سبز آزادی، این روزنامه نگار در نامه ی خود برای نخستین بار سخن از رفتارهای ضد انسانی نیروهای اطلاعاتی با وی در قبال نامه ی جوانفکر به وزارت اطلاعات برای بازداشت وی می گوید.
قادری با مخاطب قراردادن کسی که وزارت اطلاعات به اشاره ی او و با اتهام ضد نظام و ولایت فقیه بازداشت و زندانی اش کرده است ، جوانفکر و جریان متبوع وی را گروهی منحرف قدرت طلب و ثروت اندوز می خواند.
خبرنگار سابق ایرنا می گوید: چرا در قبال فجایعی که بعد از خرداد ۸۸ رخ داد سخنی نگفتید و سکوت کردید ولی وقتی با برخی از اعضای باند شما به دلیل فساد مالی برخورد شده است از غیر قانونی بودن سلول انفرادی و نداشتن وکیل می گوئید!
قادری که سابقه همکاری با ایرنا برای دو دهه را در کارنامه دارد برای نخستین بار از سازماندهی نیروهای بسیج خبرگزاری ایرنا برای شرکت در سرکوب مردم معترض به نتایج انتخابات زیر نظر جوانفکر می گوید.
متن کامل این نامه به شرح زیر است:

۱۳۹۰ آبان ۱۳, جمعه

بازداشت موقت همسر هاشم خواستار، به دلیل اطلاع رسانی وی به سایت ها

جـــرس: صدیقه مالکی، همسر هاشم خواستار فعال فرهنگی اخیرا آزاد شده، روز پنجشنبه به مدت چندین ساعت در مقر نیروی انتظامی مشهد بازداشت و سپس آزاد شد. وی دلیل احضار و بازداشت خود را، از قول ماموران امنیتی، "تبلیغ علیه نظام" و "تشویش اذهان عمومی" ذکر کرد، که احتمالا دلیل آن، اطلاع رسانی پیرامون همسرش در هنگام حبس وی بوده است.

این آموزگار بازنشسته، همچنین در خصوص نحوۀ بازداشت خود به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت: "پس از آزادی همسرم دو بار به من تلفن زده شد که باید خودم را به دادگاه معرفی کنم که بار دوم به آنها گفتم باید کتبا احضاریه برای من بفرستید. طبق احضاریه کتبی من صبح امروز ساعت ۹ به شعبه ۹۰۳ دادگاه انقلاب مشهد رفتم. در آنجا به من گفته شد که اتهامم تبلیغ علیه نظام و تشویش اذهان عمومی است. گمان آنها این است که من نامه های که آقای خواستار در زندان می نوشتند را در اختیار سایت ها برای انتشار گذاشته ام."

۱۳۹۰ آبان ۱۰, سه‌شنبه

در وال‌استریت چه می‌گذرد

جنبش وال استریت که در مقابله با نقش مخرب نهادهای زیاده خواه مالی شکل گرفته، سرشتی رنگین کمانی و نگرشی لیبرالی و باز به مشکلات جامعه دارد. 

 http://youtu.be/w4rhsnYY3OU

 

منبع: http://www.foroneiran.com/index.php/music/more/9307/

حمايت سازمان جهاني معلمان از جنبش وال استريت

سازمان جهاني معلمان از جنبش اشغال وال استريت حمايت كرد.
اين جنبش بزرگ كه مورد حمايت اتحاديه هاي معلمان آمريكايي عضو اي آي قرار گرفت٬ براي برقراري عدالت اقتصادي و سياسي در آمريكا بوجود آمد.مهمترين مطالبات اين جنبش قوانين مالي عادلانه تر و بالابردن ماليات ثروتمندان آمريكا و بازگشت دوباره به شبكه امنيت اجتماعي مي باشد.در روز هفدهم سپتامبر حدود دوهزار نفر از مردم نيويورك آغازگر اين حركت بودند.مردم نيويورك عليه سلطه و آزمندي غير قابل تحمل بانكها و موسسات مالي و قدرت بي حصر وال استريت تظاهرات كردند و چادر هاي خود را در پارك زاكوتي برپا كردند.آنها مبارزات خود را به انقلابهاي مردم تونس و مصر و اعتراضات عليه رياضت اقتصادي و بالا بردن ميزان ماليات در يونان گره زده اند.پيام آنها بسيار ساده است "ما نودو نه درصد جمعيت آمريكا هستيم.در حاليكه ثروتمندان كه يك درصد از كل جمعيت هستند قوانين ناعادلانه مالي را مي نويسند."براساس آخرين نظر سنجي روزنامه تايم اين پيام فكر و قلب بيش از نيمي از آمريكايي ها را ربوده است.تاثير اين جنبش ابعاد جهاني دارد.در روز پانزدهم اكتبر هزار و پانصد اعتراض در هشتاد و دو كشور جهان با همين مطالبات سازماندهي شد.از استراليا تا اسراييل و از چين تا انگليس دامنه ي جنبش گسترده شد.در لندن سه هزار نفر در منطقه مالي شهر گرد آمدند.همچنين در فرانسه و آلمان ٬هلند و اسپانيا نيز دويست هزارنفر در اين تجمعات شركت كرده اند.رئيس سازمان جهاني معلمان سوزان هاپ گود طي پيامي اعلام كرد " كارگران در هر گوشه از جهان خواهان آيند هاي منصفانه و دستمزدي شايسته  كه بتوانند خانواده هايشان را حمايت كنند ٬هستند.دولتها در برابر بحران اقتصادي شكست خوردند.حال مردم در حال اشغال خيابانها هستند و تغيير مي خواهند.ما انتظار داريم اين اعتراضات تمام جهان را درنوردند.‌"
سازمان جهاني معلمان اعلام داشت كه از حضور عاري از خشونت معترضان براي به اثبات رساندن حق آزادي بيان و پايه اي ترين حقوق شان -حق تشكل براي سازماندهي و اقدام براي ايجاد تغيير جهت خروج از بحران مالي حمايت مي كند.

برگرفته از سايت اي آي//  http://zanyari89.blogfa.com/post-67.aspx   

گفت و گوی نشریه چشم انداز ایران با محمد علی نجفی

چشم انداز ایران - شماره 67 ارديبهشت و خرداد 1390
آموزش و پرورش؛ بخشي از جامعه مدني
 فخرزاده
 ●شما از سال 1367تا 1376 وزیر آموزش‌وپرورش بودید و همواره از اوایل انقلاب در سمت‌هایی بوده‌اید که به نوعی با آموزش‌وپرورش مرتبط بوده است، همچنین شما از نخستین کسانی بودید که در پست‌های اجرایی، به بحث خصوصی‌سازی آموزش‌و‌پرورش پرداختید. پيش از انقلاب مدارس خصوصی‌اي مانند کمال و علوی وجود داشت، اما شاه در سال 1353 آنها را دولتی کرد. پس از انقلاب هم بسیاری از انقلابیون موافق دولتی‌شدن همه‌ چیز از جمله آموزش‌و‌پرورش بودند، اما در این میان هم کسانی همچون مرحوم دکتر يدالله سحابی معتقد به خصوصی‌سازی آموزش‌وپرورش بودند. اگر ممکن است قدری از روند آموزش‌وپرورش پس از انقلاب بخصوص در دوره خودتان بگویید.
 ●●به نظر من آموزش‌وپرورش پس از انقلاب می‌توانست عملکرد خیلی بهتری نسبت به آنچه در حال حاضر از آن دیده می‌شود داشته باشد، اما اين‌كه چرا این سیستم نتوانست انتظاری که از آن می‌رفت را برآورده کند، به یک مسئله‌ اصلی برمی‌گردد، ما از ابتدای انقلاب تا به امروز اندیشه‌ روشنی در باب آموزش‌وپرورش نداریم. ما ادعا داریم كه اسلام برای آموزش برنامه‌ دارد، اما درواقع و در عمل برنامه‌ای اسلامی برای آموزش‌وپرورش نداشته‌ایم. من در یک تقسیم‌بندی کلی در ارتباط با کارکرد اصلی آموزش‌وپرورش معتقدم سه کارکرد از این سازمان می‌توان انتظار داشت؛ نخست ایجاد یک نوع آرامش معنوی و درونی در افراد و ایجاد نوعی تعادل شخصیت در آنها. به نظرم انسانی که تحت‌تأثیر آموزش‌وپرورش نبوده باشد نمی‌تواند به آن آرامش معنوی دست یابد. در این کارکرد، نهاد دین و یا به عبارتی ایدئولوژی نقش مهمی دارد. کارکرد دوم ایجاد سازگاری و تعامل مثبت بین انسان و جامعه‌ای است که انسان در آن زندگی می‌کند. به نظر من اگر انسانی تحت تأثیر آموزش‌وپرورش نباشد این سازگاری دچار اختلال می‌شود. او نمی‌تواند حقوق و تکالیف خود را در اجتماع به‌خوبی درک کند و در انجام آنها دچار اشتباه می‌شود. به اعتقاد من در این بخش نهاد فرهنگ نقش اصلي را دارد، نه نهاد ایدئولوژی که در بخش اول نقش مهم داشت. کارکرد سوم افزایش توان ملی از نظر اجتماعی، اقتصادی، علمی و توسعه  انسانی است. اگر آموزش‌وپرورش در کشوری به‌خوبی عمل نکند، اگر نگوییم آن کشور دچار افت سرمایه‌ انسانی می‌شود،‌ دست‌كم در این زمینه و در زمینه‌ توان ملی، توسعه‌ چندانی نمی‌یابد. در این بخش نیز نقش اصلی را علم و تکنولوژی بازی می‌کند. در واقع تنها در یک بخش از آموزش‌وپرورش است که دین نقش اصلي را برعهده دارد. اشتباه ما از اول انقلاب این بود که نگاه ما در ارتباط با همه کارکردهای آموزش‌وپرورش نگاه ایدئولوژیک بود و می‌خواستیم از طریق ایدئولوژی همه مسائل را حل کنیم، درنتیجه از مسائل علمی و تخصصی در زمینه‌های مختلف تعليم و تربيت غفلت کردیم. می‌بینیم که درمجموع در این 3 دهه دچار یک آشفتگی در این حوزه هستیم و برنامه مدون و مشخصی نداریم.

محمد نوری‌زاد در گفت‌وگو با کلمه: فرصت سرآمده و آنان که باید بروند، باید بروند؛ این تعارف‌بردار نیست

کلمه – کامبیز محبی‌نژاد:
محمد نوری زاد به ظاهر پر از تناقض است، وقتی که هم از ناامیدی می‌گوید و هم از انرژی. باز سرشار از تناقض به نظر می‌رسد، وقتی که در نامه‌ها به رهبری گاهی لحنش از فرط دلسوزی عاشقانه می‌شود و در همان حال سنگین‌ترین نهیب‌ها را به سوی عالی‌ترین مقام نظام روانه می‌کند. اما صاف و ساده و صادق و بی‌آلایش هم هست؛ آنچنان که نه مخالفانش جز فحش و توهین توانسته‌اند ایرادی به مشی اخیر او بگیرند، و نه دوستانش عمق جسارت او در عبور از خط قرمزهای واهی و ساختگی را به سادگی باور می‌کنند.
سابقه جهادی و انقلابی او از یک سو، و روحیه جسور و انتقادی‌اش از سوی دیگر، چهره‌ای از او به نمایش می‌گذارد که با روح لطیف نویسنده دعاهای انفرادی به سختی می‌خواند. اما نوری‌زاد همین است که هست؛ همان کیهانی سابق که که بی‌پروا از بدکرداری امروز کیهانیان بیزاری می‌جوید، همان نویسنده که شجاعت به خرج داد و اعتراف کرد که او عکس امام را پاره کرده در حالی که همه مدعیان پیش‌تر راه و رسم امام را از بین برده بودند، همان زندانی دیروز که در سلول بود و بر سر زندانبانانش فریاد می‌زد و می‌گفت که آنها زندانی اویند، و همین قلم به دست امروز که وقتی از اتهام تبلیغ علیه نظام برآشفته می‌شود، سوابق تخریبی سراپای نظام را به رخ می‌کشد. شاید اگر دکتر شریعتی امروز زنده بود، او را به نام «ابوذر» یاد می‌کرد و با این برادرش از «اینچنین بود»ها می‌گفت.
گفت‌وگوی کلمه با محمد نوری‌زاد، بیش از آنکه یک مصاحبه باشد، یک رنجنامه است، بلکه شاید شرم‌نامه؛ شاید نوعی جمع‌بندی از همه غصه‌های خورده شده در این سالها، و شرمندگی در پیشگاه پاکانی که آرمانشان و جوانانی که ایمانشان به یغما رفت. روایتگر فتح ما، این بار «روایت شرم‌ها و رنجها» را بازگو می‌کند. ببینیم چه می‌خواهد بگوید:

نهمین نامه‌ی محمد نوری‌زاد به رهبری

محمد نوری‌زاد نهمین نامه‌ی خود را خطاب به آیت‌الله خامنه‌ای منتشر کرد. این جهادگر و نویسنده منتقد حاکمیت فعلی، در مصاحبه اخیرش با کلمه، به این نامه اشاره کرده و گفته بود که فایل صوتی آن را نیز با صدای خودش آماده کرده است و به زودی منتشر خواهد کرد.
آقای نوری‌زاد در مصاحبه مذکور درباره فسادهای اخیرا فاش‌شده دولت و جریان حاکم گفته بود: «اگر رهبر ما خود شخصا به دستگاههای نظارتی اجازه واکاوی در چندوچون پولی دستگاههای تحت امر مستقیمش را می داد و از آنها می خواست مرتب به مردم گزارش بدهند، دیگران اینگونه در روبیدن اموال عمومی مردم حریص نمی شدند.»
او اکنون در نهمین نامه‌اش به رهبری، به فیلمی اشاره کرده که به طور محرمانه در حال ساخت آن برای ارائه به مقام رهبری بوده است؛ فیلمی درباره آنچه در زندان و بازجویی‌ها بر او گذشته است. وی از یورش ماموران سپاه به منزلش و ربودن تجهیزات و فیلم های ضبط شده به این منظور خبر داده ئ با بیان اینکه “آنان اما مرا به قدر خود خام و ناپخته انگاشتند و ندانستند آنچه از من ربوده اند، تمامی فیلم های گرفته شده نیست و من نسخه ی بسیار کاملی از آن را با خود دارم” وعده داده است که فیلم مورد اشاره را تکمیل خواهد کرد و برای آیت‌الله خامنه‌ای خواهد فرستاد.

 متن نهمین نامه نوری‌زاد به رهبری بدین شرح است:

۱۳۹۰ آبان ۱, یکشنبه

اعتراض معلمان به عدم دريافت شش ماهه حقوق دردوره قوام

 تصورم اين بود كه اولين اعتصاب گسترده معلمان درايران مربوط به سال 1340 ودر دوره ای بود كه ابوالجسن خانعلي بعلت شليك گلوله كشته شد و روز معلم به همين مناسبت شكل گرفت.ليكن بعد متوجه شدم كه اعتراضاتي ديگر ازاين گونه قبل از آن هم درايران وجود داشته است . از اين نمونه مي توان اعتصاب معلمان درسال 1300 هجري شمسي را نام برد. در دي ماه ان سال زماني كه قوام نخست وزير ايران بود معلمان دراعتراض به پرداخت نشدن شش ماهه حقوق خويش اعتصاب كردند اين اعتصاب به مدت سه هفته ادامه داشت ودانش اموزان نيزبعد ازمدتي براي ابراز همدردي  به معلمان خويش پيوستند. 

واکنش تند علیرضا افتخاری به اظهارات توهین‌آمیز سلحشور

كلمه:علیرضا افتخاری، خواننده کشورمان، به اظهارات توهین‌آمیز سلحشور علیه زنان بازیگر واکنش تندی نشان داد و خواستار برخورد قانونی با وی شد.
او یادداشت انتقادی خود را در روزنامه اعتماد منتشر کرده و در آن با تاکید بر توبه‌پذیر نبودن رفتار سلحشور، اظهارات او را از سر جهل، دور از شؤونات اسلامی و ظلم به همه هنرمندان توصیف کرده است.
افتخاری و سلحشور هر دو از حامیان احمدی نژاد در انتخابات ۸۸ بودند، اما مشخص شدن میزان ادب و اعتقاد برخی حامیان رئیس دولت فعلی، از جمله کارگردان سریال یوسف پیامبر(ع)، افتخاری را هم به واکنش واداشته است.
وی در بخشی از یادداشت خود، از سلحشور پرسیده است: تا کی می‌خواهیم با تخریب دیگران خود را تافته جدا بافته بدانیم و با متوسل‌شدن به این جملات یک‌شبه صعود کنیم و به تبعات آن توجه نداشته باشیم؟

بازجویی و تهدید محمد داوری، روزنامه‌نگار زندانی

تاوان انتشار نامه‌ای از زندان درباره شکنجه‌های کهریزک، بازجویی‌ها و ...
محمد داوری، روزنامه نگار زندانی، برای چندمین بار در یک سال اخیر به دادسرای اوین فراخوانده و از سوی مسوولان قضایی بازجویی و تهدید شد.
به گزارش خبرنگار کلمه، این زندانی سیاسی که اکنون در بند ۳۵۰ زندان اوین به سر می برد، به دلیل نوشتن نامه ای درباره وضعیت بازداشتگاه کهریزک، به دادسرا فراخوانده و بازجویی شد. بازجویان در جریان این بازجویی، او را به تشدید حکم زندان تهدید کرده اند.
محمد داوری، روزنامه نگار، سردبیر وب سایت سحام نیوز و عضو ستاد انتخاباتی مهدی کروبی، بیش از دو سال است که بدون بهره مندی از حق مرخصی، در زندان اوین به سر می برد.

تمدید قرار بازداشت موقت امید کوکبی

به گزارش جرس، روز یک شنبه این زندانی سیاسی به دادسرای شهید مقدس (واقع در اوین) منتقل شده است. قاضی بیگی، بازپرس شعبه ۱۴ دادسرای مزبور به این نخبه ی المپیادی ایران گفته است که بنا به درخواست نماینده دادستان و قاضی صلواتی، قرار بازداشت موقت این زندانی بی‌گناه تشدید می شود.
مطابق این خبر، بازپرس شعبه ۱۴ دادسرای اوین، مفاد قرار را به امید کوکبی ابلاغ می کند که البته با اعتراض این دانشجوی دکترای لیزر مواجه می شود.

۱۳۹۰ مهر ۳۰, شنبه

اینترنت در ایران مختل است: کندی اینترنت و نارضایتی کاربران

 اینترنت کشور بیش از دو هفته است که با کندی و قطع و وصلی های مکرری روبرو است که تاکنون از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان متولی بخش اینترنت پاسخ قطعی به دلایل آن داده نشده است.
به گزارش خبرنگار مهر، کندی سرعت اینترنت در ایران موضوع تازه ای نیست و آخرین بررسی های موسسه "نت ایندکس" نشان می دهد که کشورمان از نظر میزان سرعت بارگذاری در 170 کشور دنیا با سرعت دانلود 0.53 مگابیت بر ثانیه در رتبه صد و هفتادم ایستاده است. همچنین موسسه آکامای نیز در آخرین گزارش خود ایران را به عنوان یکی از کم سرعت ترین کشورهای جهان در زمینه اینترنت معرفی کرده و رتبه ششم پایین ترین سرعت اتصال به اینترنت را به ایران اختصاص داده است.

۱۳۹۰ مهر ۲۸, پنجشنبه

علی پورسلیمان به یک سال زندان محکوم گردید

علی پورسلیمان،کنشگر فرهنگی و عضو شورای مرکزی سازمان معلمان،به اتهام تبلیغ علیه نظام،به یک سال زندان تعزیری محکوم گردید. وی که در تاریخ یازدهم خرداد امسال بازداشت شد،اکنون نزدیک به پنج ماه است در زندان بسر می برد. گفتنی است،پورسلیمان،دیدگاه های آموزشی- اجتماعی خویش را در تارنگار "سخن معلم" بازتاب می داد.
 

۱۳۹۰ مهر ۱۶, شنبه

اعتراض معلمان سنندجي به عدم سازماندهي مختار اسدي

به گزارش تارنگار زانياري (انجمن صنفي معلمان كردستان): 
مختار اسدی عضو انجمن صنفی معلمان کردستان هنوز به شکلی غیر قانونی در حالت تعلیق به سر می برد. گزارش ها حاکی از آن است که این عضو انجمن صنفی کردستان با اینکه نیمی از مهر ماه گذشته است ٬اداره ی کل آموزش و پرورش استان کردستان حاضر به پذیرش و سازماندهی ایشان در کردستان نیست. این در حالی است که وزارت آموزش و پرورش و همچنین آموزش و پرورش استان البرز  طی چندین نامه از کردستان خواسته اند که این فرهنگی زحمتکش را در سنندج سازماندهی کند.
معلمان سنندجی با امضا طومار ٬ از مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان خواستند هرچه زودتر مختار اسدی در زادگاهش ٬سنندج سازماندهی شود. شایان ذکر است بخشی از امضا ها روز سه شنبه ۱۲ مهرماه تحویل مدیر کل آقای خسرو ساکی شده است و هنوز جمع آوری امضا های حمایت ادامه دارد.

۱۳۹۰ مهر ۱۲, سه‌شنبه

بیانیه کانون صنفی معلمان ایران به مناسبت روز جهانی معلم 1390

پنجم  اكتبر(13 مهر) روزجهانی معلم 1390
                                                
                  به نام خداوند جان و خرد
 بیانیه کانون صنفی معلمان ایران به مناسبت روز جهانی معلم 1390
 در آستانه روز جهانی معلم و در آغازین روزهای سال تحصیلی،کانون صنفی معلمان ایران،ضمن تبریک این دو مناسبت فرخنده به همه ی مردم،به ویژه فرهنگیان تلاشگر،لازم می بیند تا،هر چند گذرا،به بررسی برخی مسائل کنونی آموزش و پرورش کشور بپردازد. پیش از هر چیز،یادآوری این نکته ضروری به نظر می رسد که پنجم اکتبر هر سال،برابر سیزدهم مهر،از سوی سازمان جهانی یونسکو،روز جهانی معلم نامگذاری شده است. شعار امسال این روز نیز "آموزگاران برای برابری جنسیتی" است،که نشانه ای است از مسئولیت معلمان برای مبارزه با هر گونه تبعیض. همان موضوعی که در ایران نیز،همواره چالش آفرین بوده است و متآسفانه گاهی آنچنان سطحی و شعاری با آن برخورد می شود که مایه ی شگفتی و درد می گردد. برای نمونه،تفکیک جنسیتی خردسالان پیش دبستانی،که به جرآت می توان آن را یکی از باورهای سست و بی پایه ی کارگزاران آموزشی کنونی به شمار آورد؛سخنی که شنیدنش،دل هر دلسوخته ی فرهنگ پربار این مرز و بوم را به درد می آورد و آه بر نهادش می نشاند که چگونه در کشوری کهن همانند ایران،که یکی از کشورهای فرهنگ ساز جهانی به شمار می رفته است،مسئولانی یافت می شوند که این چنین کوته می اندیشند.

۱۳۹۰ مهر ۳, یکشنبه

پیام سه معلم زندانی به مناسبت ۱ مهر

مفتخریم که در مسیر آگاهی تا رهایی همگام هموطنانمان هستیم
دانشجو نيوز:عبدالله مومنی، محمد داوری و علی پورسلیمان سه معلم زندانی در بند ۳۵۰ زندان اوین هستند که به گفته خودشان سه سال است که صدای زنگ اول مهر را از پشت دیوارهای بلند اوین می‌شنوند. این سه معلم زندانی در بیانیه‌ای که از داخل زندان به بیرون ارسال کرده‌اند، نوشته‌اند: خشنودیم که هم ما و هم شاگردانمان پس از خلق حماسه‌های عظیم و جنبش سبز ملت ایران بر سر عهدی که در پیشگاه آموزگار بشریت بسته‌ایم پایداریم. امروز آحاد ملت بزرگ ایران در مسیر آگاهی تا رهایی گام بر می‌دارند و ما مفتخریم که در این مسیر همگام هموطنانمان هستیم.

متن کامل این بیانیه که در اختیار کلمه قرار گرفته، به شرح زیر است

۱۳۹۰ شهریور ۳۰, چهارشنبه

پیمان نودینیان ٬ بها ملکی و رامین زندنیا سه تن از اعضاي انجمن صنفي معلمان كردستان با قرار وثيقه 150 ميليون توماني از زندان آزاد شدند

پیمان نودینیان ٬ بها ملکی و رامین زندنیا سه تن از اعضاي انجمن صنفي معلمان كردستان با قرار وثيقه 150 ميليون توماني از زندان آزاد شدند

انجمن صنفي معلمان كردستان : روز سه شنبه ۲۹/۶/۹۰ اعضای بازداشت شده ی انجمن صنفی معلمان کردستان با سپردن صد و پنجاه میلیون تومان و ثیقه از زندان آزاد شدند.لازم به توضیح است در پی بازداشت شدن پیمان نودینیان ٬ بها ملکی و رامین زندنیا  در روز دوشنبه  دیگراعضای انجمن تا پاسی از شب مقابل دادگاه تجمع کرده بودند. در روز سه شنبه نیز اعضای انجمن به تجمع خود ادامه دادند.پس تلاش های بسیار و با گرفتن نامه ی آزادی ٬در مقابل درب زندان تجمع کرده و  از دوستان خود استقبال گرمی نمودند. انجمن صنفی معلمان کردستان از تمامی همکارانی که برای آزادی این دوستان تلاش کردند تشکر می کند.همچنین لازم است انجمن درود خود را تقدیم فعالین کانونها در دیگر شهرهای ایران و فعالین کارگری و دانشجویی که با انجمن کردستان همراه بودند ٬ نماید.

عضو هیئت امنای پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش خبر داد" اقدام عجیب حاجی‌بابایی در جلسه هیئت امنا "

«در آخرین جلسه‌ای که هیئت امناء پژوهشگاه مطالعات داشت هیچ‌گونه بحثی در خصوص ادغام انجام نشد، اما وقتی صورت‌جلسه را برای امضاء آوردند در کمال حیرت دیدم که بندی را به مصوبات اضافه کرده‌اند که در خصوص ضرورت ادغام با سازمان پژوهش بود.»


گروه اجتماعی- ادغام پژوهشگاه مطالعات آموزش‌و‌پرورش در سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی این وزارت‌خانه، با دخالت مستقیم وزیر وارد فاز جدیدی شده است. پژوهشگاه مطالعات از معدود زیرمجموعه‌های این وزارت‌خانه است که با توجه به استقلال ردیف بودجه‌اش از وزارت‌خانه، تحقیقات و گزارش‌هایش از اعتبار خاصی برخوردار بوده و بیش از 50درصد اعضاء هیئت علمی آموزش‌وپرورش در آن فعالیت دارند.
آغاز روند این ادغام از مصوبه معاونت نیروی انسانی و شورای عالی اداری دولت، در اسفندماه گذشته شروع شد که مقرر گردیده بود پژوهشگاه مطالعات با سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی وزارت آموزش‌وپرورش ادغام شود. اما با دخالت کمیسیون آموزش مجلس جلوی این امر گرفته شد تا این‌که در آخرین جلسه هیئت امناء پژوهشگاه اتفاقات جدیدی رخ داد که در نوع خود بی‌سابقه است.



۱۳۹۰ شهریور ۲۹, سه‌شنبه

بازداشت سه تن ازاعضاي انجمن صنفي معلمان کردستان


 


















بازتابي از زندگي : دیروز دوشنبه 28 شهریور، سه تن از عضو های انجمن صنفی معلمان کردستان به نام های رامین زندنیا، بها ملکی و پیمان  نودینیان  بازداشت شدند. این بازداشت درپی فراخوان چهار شنبه ی گذشته به شعبه ی چهارم بازپرسی دادگاه انقلاب سنندج انجام گرفت. دوستان را برخی از همکاران و خانواده هایشان تا درگاه دادگاه انقلاب همراهی نمودند. بر پایه ی برخی شنیده ها  پس از گفتگوی آنها با دادستان برای هر سه تن قرار بازداشت صادر گردید و روانه ی زندان شدند.  دادگاه برای هر یک وثیقه ای 50 میلیون تومانی تعیین کرد که چون زمان اداری به پایان رسید وثیقه ها برای دوشنبه آماده نشدند.دوستان انجمن صنفی و خانواده هایشان امیدوارند با سپردن وثیقه ها بتوانند در آستانه ی مهر این فرهنگیان را به کانون گرم خانواده هایشان بازگردانند. 

۱۳۹۰ شهریور ۲۸, دوشنبه

خاطره بهجت آباد؛ غزلی بسیار زیبا و بی نظیر از سیدمحمدحسین بهجت تبریزی، متخلص به شهریار

خاطره بهجت آباد؛ غزلی بسیار زیبا و بی نظیر
از
سیدمحمدحسین بهجت تبریزی، متخلص به شهریار به زبان ترکی و ترجمه آن به فارسی
به مناسبت
27 شهریور روز درگذشت شهریار که به «روز شعر و ادب فارسی» نامیده شده است.
بهجت آباد، نام تفرجگاهی بوده که شهریار با معشوقه خود قرار می گذارد که همدیگر را در آن جا ببینند، ولی خانواده دختر که با ازدواج وی با شهریار مخالف بودند و او را به عقد یک سرهنگ ارتش رضا خان قزاق در
می آورند، از این قرار مطلع می شوند و مانع این دیدار می شوند.
شهریار ماجرای انتظار خود را در غزلی سوزناک این گونه سروده است:

۱۳۹۰ شهریور ۲۷, یکشنبه

ناگفته‌هایی درباره شکنجه‌شده‌های کهریزک،بازجویی‌های تحت فشار.../نامه‌ای از زندان: من، محمد داوری، کیستم؟

۲۶,۰۶,۱۳۹۰
DavariMohamad
محمد داوری، روزنامه نگار، سردبیر وب سایت سحام نیوز، عضو ستاد انتخاباتی مهدی کروبی و فعال حقوق معلمان، یکی از زندانیان بند ۳۵۰ زندان اوین است. او بیش از دو سال است که بدون بهره مندی از حق مرخصی، در زندان به سر می برد و انواع فشارها و تهدیدها را از سر گذرانده است.
او در نامه ای مفصل که از زندان اوین برای سایت کلمه ارسال کرده، بخشی از وقایع این دو سال و همچنین گوشه ای از زندگی خود را مرور کرده است. محمد داوری در این نوشته از فعالیت های خود در دفتر مهدی کروبی و همچنین ملاقات و مصاحبه با شکنجه شده های زندان کهریزیک و کسانی که در این زندان و دیگر زندان ها مورد تجاوز جنسی قرار گرفته اند، پرده بر می دارد و تاکید می کند که طی بازجویی ها و دو سال زندان، هیچ یک از مقامات مسوول نتوانسته اند صحت این مستندات را زیر سوال ببرند.
او در بخشی از نامه اش می نویسد: اگر خلاف مستندات ما ثابت شده بود، تا به حال آنها مستندهای تلویزیونی بسیاری درباره آنها پخش می کردند؛ در حالی که تنها سکوت کرده اند و هرگز نتوانسته اند اساس گفته های کسانی را که از شکنجه و تجاوز در زندان ها گفته اند، زیر سوال ببرند.
داوری همچنین تاکید می کند که هرگز در زندان تقاضای عفو و بخشش نمی کند، چرا که به عقیده ی او، این مسوولان متخلف هستند که بی گناهان را به زندان انداخته اند و آنها باید از این زندانیان تقاضای بخشش کنند؛ زیرا ظالم است که نیازمند عفو است و نه مظلوم.

۱۳۹۰ شهریور ۲۳, چهارشنبه

احضار سه نفر از اعضای انجمن صنفی معلمان کردستان به دادگاه انقلاب سنندج

به گزارش "زانياري " وبلاگ انجمن صنفي معلمان كردستان: امروز چهارشنبه ۲۳/۶/۹۰ ٬ رامین زندنیا  ٬بها ملکی و پیمان نودینیان از اعضای انجمن صنفی معلمان کردستان به دادگاه انقلاب سنندج احضار شدند.طی تماس تلفنی اعضای مذکور باید روز شنبه مورخ ۲۶/۶/۹۰٬ساعت هشت ونیم صبح ٬خود را  به شعبه ی چهارم بازپرسی دادگاه انقلاب سنندج معرفی کنند.لازم به ذکر است چندی پیش هشت نفر دیگر از اعضای انجمن صنفی پس از مراجعه به دادگاه انقلاب دستگیر و روانه ی زندان شدند.

۱۳۹۰ شهریور ۲۲, سه‌شنبه

دبير باسابقه رياضي در اصفهان به ضربه چاقو كشته شد

آژانس ايران خبر :  محسن صیفی دبیر با سابقه ریاضی استان اصفهان توسط دو بسیجی در نجف آباد با ضربات چاقو جان باخت.
بنا به گزارش هاي دريافتي, این معلم با تجربه طی ترم تحصیلی گذشته به یکی از شاگردان خود که در کلاس تنبلی میکرده و تمرینات خود را حل نمیکرده, چند بار تذکر میدهد. از آنجا که تذکرها بی فایده بوده, به والدین دانش آموز گوشزد میکند اما برادر این دانش آموز و خود او که از اعضای فعال بسیج بودند, با مراجعه به منزل دبیر او را تهدید میکنند که اگر بار دیگر به خانواده اين دانش آموز در مورد درس نخواندن وي بگوید او را می کشند.

۱۳۹۰ شهریور ۲۰, یکشنبه

آموزش عضویت در جی میل و گوگل ریدر

آموزش عضویت در جی میل و گوگل ریدر 

 

 

 

 

توصیه های گوگل به کاربران ایرانی



فیلم سخنان معلم آزاده هاشم خواستار درباره دموکراسی


فیلم سخنان هاشم خواستار

درباره لزوم رسیدن به دموکراسی بعد از آزادی این معلم آزاده و قهرمان مشهدی از زندان.

جمعه 18 شهريور 1390 

۱۳۹۰ شهریور ۱۹, شنبه

هاشم خواستاربا قید وثیقه و باز شدن پرونده جدیداز زندان آزاد شد

جمعه ۱۸ شهریور ۱۳۹۰ 

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: سید هاشم خواستار معلم زندانی در مشهد و عضو کانون صنفی معلمان ایران امروز جمعه با قرار وثیقه یکصد میلیون تومانی از زندان آزاد شد.
به گزارش کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی، هاشم خواستار امروز در حالی از زندان آزاد شد که مدت محکومیت دو ساله او در چهارده مرداد ماه امسال به پایان رسیده و اداره اطلاعات در روز آزادی او را از زندان به بند اطلاعات منتقل کرده بود. او به دلیل نوشتن نامه به قوه قضائیه در مورد وضعیت بد زندان در بند اطلاعات مورد بازجویی قرار گرفت و امروز با قید وثیقه و باز شدن پرونده جدید از زندان آزاد شد.
هاشم خواستار در دوران زندان از مرخصی برخوردار نبود و بارها تحت آزار و اذیت قرار گرفت.

۱۳۹۰ شهریور ۱۵, سه‌شنبه

یاد آموزگاران دربند را فراموش نکنیم " رسول بداقي،محمد داوري،هاشم خواستار،عبداله مؤمني،علي پور سليمان و... "


 از دهم شهریور 88 تاکنون،دو سال می گذرد،یعنی از روزی که رسول بداقی،آموزگار و عضو کانون صنفی معلمان،بازداشت گردید. یک هفته پس از آن نیز،محمد داوری،یکی دیگر از کنشگران فرهنگی و عضو سازمان معلمان دستگیر شد.


۱۳۹۰ شهریور ۱۰, پنجشنبه

چند خبراز وزیرآموزش و پرورش: تعطیلی پنجشنبه‌ها:سرانه دانش آموزي و بازنشستگي پيش از موعد

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه درباره تعطیلی مدارس در دوره راهنمایی و دبیرستان مدیر مدرسه با توجه به برنامه‌های موجود برنامه‌ریزی می‌کند، گفت: در حال حاضر در درسهای این دو مقطع «پنجره خالی» وجود دارد و مدیران مدارس می‌توانند به طور داوطلبانه به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که روزهای پنج‌شنبه کلاس نداشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید‌رضا حاجی‌بابایی در حاشیه آیین تجلیل از برترین‌های سیزدهمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز شهر تهران، درباره سرانجام هدفمند‌سازی سرانه‌‌های مدارس ابه خبرنگاران گفت: نرم‌افزاری را طراحی و به استانها ارسال کرده‌ایم و حداکثر تا 20 مهر یک نوبت سرانه بر اساس این نرم‌افزار به حساب مدارس واریز می شود. 


خبر انجمن صنفي معلمان كردستان

روز سه شنبه 90/6/8 اعضاي فعال انجمن صنفي معلمان كردستان كه عبارت بودند از كمال فكوريان ،علي قريشي ، مصطفي سربازان ، پرويز ناصحي ، عزت نصرتي ،صديق صادقي ، هيوا احمدي و رضا وكيلي راس ساعت هشت صبح در دادگاه انقلاب (شعبه ي چهارم بازپرسي) سنندج حاضر شدند.
پس از حدود 2 ساعت انتظار قاضي مباركي در دادگاه همراه با گروهي كه به جرم حمل و مصرف مواد مخدر بازداشت شده بودند و همزمان با آنها به محاكمه ي اعضاي انجمن صنفي كردستان پرداخت.اتهامات به اين ترتيب بود: اقدام عليه امنيت ملي ،حمايت از خانواده ي زندانيان سياسي و حمايت از معدومين و عضويت در انجمن صنفي معلمان كردستان.همكاران مذكور هيچ كدام از اتهامات را نپذيرفتند و همگي خود را عضو انجمن صنفي معلمان كردستان معرفي كردند.
پس از مدت كوتاهي از همكاران خواسته شد در راهرو دادگاه به انتظار بنشينند.قاضي مباركي محل دادگاه را ترك نمود.همكاران مكررا ً از قاضي و منشيان دادگاه انقلاب سئوال مي كردند كه مي توانند دادگاه را ترك كنند و آنها با قاطعيت جواب منفي مي دادند. حتي وقتي كه از سپردن وثيقه سئوال مي پرسيدند با اين جواب مواجه مي شدند كه قاضي دستور كفالت صادر نكرده.درست هنگامي كه دادگاه در حال تعطيل شدن بود يعني راس ساعت يك ظهر دستور بازداشت همكاران صادر شد.همكاران به زندان مركزي سنندج منتقل شدند.اما دوستان و خانواده هاي زندانيان حاضر به ترك محل نشدند.سرانجام پس از اينكه لحظه به لحظه بر تعداد همكاران در ميدان بسيج اضافه مي شد آنان تصميم به آزادي فعالان فرهنگي گرفتند و در نهايت حدود ساعت 11 شب همان روز از زندان مركزي آزاد شدند و در همانجا مورد استقبال همكاران ، دوستان و خانواده ها قرار گرفتند.لازم به ذكر است ديگر فعالان انجمن ،پيمان نودينيان ، بها ملكي ، رامين زندنيا و مختار اسدي در روزهاي آينده بايد خود را به دادگاه انقلاب سنندج معرفي نمايند.انجمن صنفي معلمان كردستان آزادي اين عزيزان را شاد باش مي گويد.
منبع : زانياري

۱۳۹۰ شهریور ۹, چهارشنبه

همیاری فرهنگیان با چه سازوکاری؟

 این نوشته  سه شنبه هشتم شهریور۱۳۹۰ در صفحه ی جامعه روزنامه شرق به چاپ رسید.
 با نزدیکی مهرماه،خبرهای گوناگونی درباره آموزش و پرورش در رسانه ها منتشر می شود که می تواند نشانی باشد از سالی پر ماجرا و شاید دردسر ساز،در گسترده و بزرگ ترین وزارت خانه کشور. خبرهایی مانند: پنج روزه شدن روزهای آموزشی درتهران،برگزاری کلاس های برخی مدرسه ها در نوبت عصر،سازمان دهی نیروها در شهرها و شهرستان ها،ورود کتاب های تازه نوشته شده به دبستان ها،آوردن روحانیان به مدرسه ها و جداسازی دختران و پسران در پیش دبستانی. با گشت و گذاری در مدرسه ها و گفت وگو با آموزگاران،می توان دیدگاه و سخنان آنان را درباره ی این برنامه ها شنید؛همان سخنانی که از گذشته تاکنون،کمتر شانس شنیده شدن یافته اند.

۱۳۹۰ شهریور ۸, سه‌شنبه

هشت تن از عضوهای انجمن صنفی معلمان کردستان بازداشت شدند


 امروز،سه شنبه 90/6/8 هشت تن از عضو های انجمن صنفی معلمان کردستان بازداشت شدند. این بازداشت درپی فراخوان تلفنی دیروز این فرهنگیان،به دادگاه انقلاب سنندج انجام گرفت. علی قریشی،عزت نصرتی،کمال فکوریان،پرویز ناصحی،مصطفی سربازان،محمد صدیق صادقی،هیوا احمدی و رضا وکیلی دوستانی هستند که امروز بازداشت شده اند.

منبع : برشي از دغدغه هاي يك آموزگار

۱۳۹۰ شهریور ۱, سه‌شنبه

تعطيل پنج‌شنبه‌ها، بيكاري اجباري حق‌التدريسي‌ها را به دنبال دارد (مصاحبه باایلنا )

     با وجود پديده معلمان ساعتي و حق التدريس، تعطيل پنج شنبه‌ها براي مقاطع راهنمايي و دبيرستان، دستاوردي جز بيكاري اجباري و بي‌حقوقي مضاعف آموزگاران حق التدريس را به دنبال ندارد.
ايلنا: تعطيل مدارس در روز پنج شنبه كه چندي پيش مورد تاكيد وزير آموزش و پرورش قرار گرفت، به اعتقاد برخي كارشناسان بدون توجه به پيامدهاي آن بوده و در اين ميان منافع معلمان مورد توجه قرار نگرفته است.
    عضو كانون صنفي معلمان ايران معتقد است اجراي اين طرح دستاوردي جز بيكاري اجباري و بي حقوقي مضاعف آموزگاران حق التدريس ندارد. 

۱۳۹۰ مرداد ۲۶, چهارشنبه

تجمع حق التدریسی‌های آموزشگاه‌های فنی مقابل مجلس


moaleman3
خبرگزاری هرانا - از ساعات اولیه امروز سه شنبه، بیست و پنجم مردادماه، معلمان حق التدریسی آموزشگاه‌های فنی کشور در مقابل مجلس شورای اسلامی تحصن کردند.
این معترضان که تعدادشان به حدود ۱۰۰ نفر می‌رسد و از ۳ سال تا ۱۳ سال سابقه در آن‌ها دیده می‌شود، در فضایی آرام در حال اعتراض به عدم روشن شدن تکلیف خود هستند.

گزارش كنگره آفریقای جنوبی

پیمان نودینیان

به محض بازگشت از سفر دوستان زيادي از كانونهاي مختلف با تماس هاي تلفني متعدد ،خواهان ارايه گزارشي جامع از كنگره ششم آموزش بين اللملل بوند.بنده نيز دست بكار شدم.اما ضايعه ي جانسوز درگذشت رضا حاتمي همه چيز را تحت تاثير خود قرار داد.حادثه بحدي تكان دهنده بود كه همه ي فعالين كردستان را از فعاليت هاي روتين نيز بازداشته بود.بدون شك فقدان رضا حاتمي ضربه ي بزرگي به جنبش اجتماعي ايران خواهد بود.آنچه در پي مي آيد محورهاي كلي بحث هاي مطرحه شده در كنگره و حاشيه هاي آن بود.پس تلاش من براين است از حرافي پرهيز كرده و بصورت موجز و مختصر پيام اين اتفاق مهم رسانده شود.

۱۳۹۰ مرداد ۲۵, سه‌شنبه

گفت و گو با همسر رسول بداقی


همسر رسول بداقی: او فقط یک معلم است

همسر رسول بداقی: او فقط یک معلم است
جرس: «او فقط یک معلم است»؛ این را همسر رسول بداقی می‌گوید. آموزگاری که به‌خاطر فعالیت‌های صنفی‌اش به زندان افتاد، به 6 سال حبس محکوم شد و حالا صاحبان قدرت اورا معلم اخراجی کرده اند.

همسر بداقی، که با داشتن سه فرزند کوچک، نزدیک دو سال است بار زندگی را به تنهایی به دوش می‌کشد این اخراج را "نوبر"ی در زندگی‌اش می‌داند، اما هنوز امیدوار است که تغییری در این حکم ایجاد شود و چندین بار می‌گوید: هنوز قطعی نشده البته، باید صبر کنیم تا حکم قطعی. گفته‌اند حکم را می‌فرستند تجدید نظر تخلفات اداری."

پیش‌تر طی ابلاغیه‌ای این معلم زندانی، به استناد بند ۲۹ ماده ۸ قانون رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان دولت به "غیبت غیر موجه و متوالی" متهم شده بود.


۱۳۹۰ مرداد ۲۴, دوشنبه

سومین تجمع معلمان در برابر مجلس شورای اسلامی

خبرگزاری هرانا - معلمان اخراج شده از آموزش و پرورش در اعتراض به نتایج آزمون استخدامی این وزارتخانه صبح امروز برای سومین مرتبه مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.
به گزارش فارس، جمعی از معلمان شرکتی آموزش و پرورش صبح امروز (یکشنبه) در اعتراض به نحوه اعلام نتیجه آزمون استخدامی آموزش و پرورش و عدم جذب نیروهای شرکتی در مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.
بر اساس این گزارش معترضان نسبت به محدود بودن جذب نیروهای شرکتی و استخدام بیشتر حق‌التدریسی‌ها اعتراض داشته و خواستار ادامه همکاری با وزارت آموزش و پرورش هستند. 
نیروهای شرکتی وزارت آموزش و پرورش برای چندمین بار است که مقابل مجلس و در اعتراض به عدم جذب خود تجمع می‌کنند.

مهدی خزعلی: روزی خواهد آمد که آنها را محاکمه کنیم اما عادلانه

گفت و گوی کلمه با خزعلی پس از ۲۶ روز زندان و اعتصاب غذا

مهدی خزعلی: روزی خواهد آمد که آنها را محاکمه کنیم اما عادلانه

کلمه- زهرا صدر: چند ساعت پس از آزادیش از زندان با او تماس گرفتم. صدای گرم و مومنانه اش مرا یاد حدیثی انداخت که از امام صادق(ع) بر روی وبسایتش در لحظات اول آزادی نقل کرده بود؛ «مومن از پاره های آهن سخت تر و استوارتر است، آهن را چون در کوره آتش بری تغییر می کند، اما مومن اگر کشته شود و زنده شود و باز کشته شود، هرگز تغییری در باور استوارش پدید ناید!».
آری! محکم و استوار  بود و بسیار خوش روحیه. بر این باور استوار است که می خواهد در حد وسع خود تلاش کند تا ارزش های مهجور مانده را احیا و از حقوق مظلومان دفاع کند. در این راه کشته شدن را نیز شهادت می داند. از بند ۳۵۰ اوین یا به تعبیر خودش «آزاد ترین نقطه ی ایران» گفت؛ مرا یاد آرمانشهرها انداخت. از روزی گفت که خواهد رسید و در آن متهمان را به زندان انفردای نمی افکنند و  حقوق او را پاس خواهند داشت. گفت ای کاش لا اقل به اندازه شاه ظاهر را  در حفظ حقوق متهم رعایت می کردند؛ مرا یاد آرمانهای خاک خورده ی یک انقلاب انداخت. از روز پیروزی هم گفت؛ گفت تا آخر ایستاده ایم.
خلاصه اینکه، گفت و گوی کلمه با مهدی خزعلی خواندنی از آب در آمد:


۱۳۹۰ مرداد ۲۱, جمعه

رسول بداقی اخراج شد.

حکم اخراج رسول بداقی  از آموزش و پرورش به خانواده  وی داده شد. این حکم که در هیات بدوی استان صادر گریده است، بوسیله ی یکی از دوستان بداقی به عبدالفتاح سلطانی داده شده و ایشان نیز با تهیه ی لایحه ای به این حکم اعتراض نموده است.در این حکم علت اخراج این عضو هیات مدیره ی کانون صنفی معلمان ایران ،غیبت،حضور در گردهمایی های اعتراضی فرهنگیان،فعالیت علیه نظام و اقدام علیه امنیت ملی دانسته شده است. لایحه ی اعتراض به هیات تجدید نظر تخلفات اداری داده شده است.
     رسول بداقی دبیر دبیرستان های اسلام شهر،دهم شهریور1388 پس از فراخوانی به اداره آموزش و پرورش اسلام شهر بازداشت شد. در دادگاه بدوی به شش سال زندان و پنج سال محرومیت ازفعالیت های اجتماعی محکوم گردید که در دادگاه تجدید نظرنیز تایید شد. هم اکنون این کنشگر مدنی نزدیک به  دوسال است که در زندان رجایی شهر بسر می برد و در این مدت حتی اجازه نیافت که در مراسم ختم مادرش  شرکت نماید.

۱۳۹۰ مرداد ۱۶, یکشنبه

دیگر نمی خواهم تورا...

دیگر؛

نمی خواهم تو را،


چون بیش آزردی مرا


تهمت زدی هر روز و شب


هم حرف بد، هم افترا


ای جان من،


جانان من


ای دین و هم ایمان من


من خسته ام دانی چرا !


دیگر زبان بند و کمی


آخر رسان این ماجرا


من بیش دل خونت شدم


معشوق و مجنونت شدم


از دل برون کن مهر من


خالی کنم این سینه را


هرگز نبودی یار من


همراه من، غمخوار من


آسان به چنگ آوردی ام


آسان تَرک دادی مرا


دیگر برو،


شاید بس است


در انتظارت یک کس است


پیروز باش و پایدار


سرزنده و امیدوار


ما پیش از این هم اندکی


رنجور و نالان بوده ایم


پس بعد از این هم نازنین


در پیله ی خود سر برم


غمخانه گردد این سرم
چون بعد ازین یادت کنم؛

نی ناله خواهم کرد و نی،


افغان و گویم کاو چرا..................؟

۱۳۹۰ مرداد ۱۰, دوشنبه

مخالفت با آزادی سیامک قادری ، روزنامه نگار زندانی بعد از یک سال بازداشت موقت

با وجود گذشت یک سال از بازداشت سیامک قادری ، روزنامه نگار زندانی، مسوولان قضایی با آزادی موقت او با وثیقه مخالفت می کنند .
به گزارش خبرنگار کلمه، این روزنامه نگار که مرداد ماه سال ۸۹ بازداشت شد این روزها در بند ۳۵۰ زندان اوین نگهداری می شود .
سیامک قادری به اتهام تبلیغ علیه نظام، تشویش اذهان عمومی و نشر اکاذیب توسط شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه به ۴ سال حبس تعزیری محکوم شده است .
یکی از اتهامات اصلی این روزنامه نگار اداره کردن وبلاگ” ایرنای ما “بوده است . وبلاگی که او در آن به برخی عملکردها و اقدامات مسوولان خبرگزاری دولتی ایرنا انتقاد کرده و همچنین درباره جنبش سبز و رهبرانش مطالبی را در این وبلاگ نوشته بود .
خبرگزاری ایرنا شاکی اصلی پرونده آقای قادری بود ،او همچنین بعد از ۱۸ سال کار دراین خبرگزاری از آن اخراج و راهی زندان اوین شد .
قادری یک فرزند ۱۴ ساله به نام علی دارد وبه جز او و همسرش سایر اعضای خانواده اش در شهرستان زندگی می کنند .
سیامک قادری ،روزنامه نگار در حالی در بند ۳۵۰ نگهداری می شود که هنوز حکم دادگاه تجدید نظرش به او ابلاغ نشده اما گفته می شود حکم چهار سال زندان او تایید شده است . این روزنامه نگار با قرار بازداشت اولیه و به صورت غیر قانونی در زندان اوین نگهداری می شود .

زخم هایی که عمیق تر می شوند

« به دنبال این هستیم که زخم های موجود بربدنه این وزارت خانه را ترمیم کنیم...»
« ... هدف آن است که آموزش و پرورش بتواند به جایگاه اصلی و واقعی خود برسد.»
جمله های بالا بخشی از سخنان وزیرآموزش و پرورش در مصاحبه با روزنامه شرق (چهارشنبه 5 مرداد1390) است. به عنوان یک معلم و دست اندرکار تعلیم و تربیت،لازم می دانم نکاتی را یاد آور شوم.

۱۳۹۰ مرداد ۹, یکشنبه

بازگشت نمایندگان تشکل های صنفی معلمان از اجلاس اتحادیه جهانی

پیمان نودینیان عضو انجمن صنفی معلمان استان کردستان، محمد خاکساری عضو کانون صنفی معلمان ایران و هوشنگ نجف آبادی عضو کانون صنفی معلمان خمینی شهر که جهت شرکت در کنفرانس سالیانه فدراسیون جهانی اتحادیه های معلمین (ایی آی) به آفریقای جنــوبی رفته بودند روز گـذشته به ایران بازگشتند. یــاد آور می گردد این اجلاس به مدت دو هفته در شهر کیپ تاون آفریقای جنوبی برگزار شد. بازگشت این عزیزان را به کشور خیر مقدم عرض می نماییم.






 برشي ازدغدغه هاي يك آموزگار

۱۳۹۰ مرداد ۸, شنبه

دلجویی محمد خاتمی از خانواده عبدالله مومنی، فعال دانشجویی و معلم زندانی

سیدمحمد خاتمی در دیدار با خانواده عبدالله مومنی ضمن دلجویی با آنان، ابراز امیدواری کرد که در آستانه ماه رمضان همه زندانیان آزاد شوند.
به گزارش جرس، درحالیکه با گذشت بیش از دو سال از بازداشت و حبس عبدالله مومنی، مقامات امنیتی- قضایی مجددا این فعال دانشجویی و آموزگار را به اتهام افشاگری در جریان نامه نگاری به رهبری مجددا از زندان به دادسرا احضار کرده اند، سید محمد خاتمی رئیس دولت اصلاحات، روز پنج شنبه ششم امرداد ماه، با خانواده عبدالله مومنی دیدار کرد و ضمن دلجویی از آنها و ابراز تاسف از اخراج وی از شغل آموزگاری، خاطرنشان کرد “جای جوانان وسرمایه هایی چون مومنی و دیگر زندانیان سیاسی در زندان نیست .”
فاطمه آدینه وند، همسر عبدالله مومنی نیز در این دیدار به وضعیت همسر زندانی اش پرداخت و از برگزاری دادگاهی جدید برای مومنی ابراز نگرانی کرد.
این دادگاه به علت نامه سرگشاده مومنی به رهبر جمهوری اسلامی برگزار شده است، که عبدالله مومنی در آن نامه به افشاگری شکنجه های طاقت فرسای زندان پرداخته بود.
سید محمد خاتمی وضعیت کنونی را نگران کننده دانست ولی ابراز امیدواری کرد که در آستانه ماه مبارک رمضان زندانیان بتوانند در کنار خانواده هایشان از نعمت آزادی بهره مند شوند .
در این دیدار تعدادی دیگر از خانواده های زندانیان سیاسی چون عرب سرخی، جمالی، قدیانی نیز حضور داشتند.
گفتنی است عبدالله مومنی رئیس ستاد شهروند آزاد (ستاد مهدی کروبی) بود که در سی خرداد ٨٨ با ضرب و شتم شدید ماموران امنیتی دستگیر شد و پس از چند ماه به سر بردن در سلول انفرادی؛ در دادگاهی فرمایشی به پنج سال زندان محکوم گردید.
عبدالله مومنی تابستان سال های ٨٢ و ٨۶ را نیز به علت فعالیت های دانشجویی در زندان به سر می برد.

دیدار فائزه هاشمی با خانواده هاشم خواستار

فائزه هاشمی رفسنجانی با حضور در منزل مهندس سید هاشم خواستار در مشهد ، با خانواده این معلم ۵۹ ساله زندانی دیدار کرد.
به گزارش جرس فائزه هاشمی در این دیدار ضمن دلجویی از خانواده آقای خواستار ، خواهان آزادی این عضو کانون صنفی معلمان شد. شایان ذکر است در این دیدار جمعی از فعالین مدنی شهر مشهد و همچنین جمعی از فعالین فرهنگی و اعضای کانون صنفی معلمان مشهد حضور داشتند.
آقای هاشم خواستار ،معلم بازنشسته مشهدی در تاریخ ۲۵ خرداد سال ۸۸ درحالیکه درحال قدم زدن در پارک ملت مشهد بود توسط یکی از نیروهای امنیتی شناسایی و بازداشت شد. در جلسه دادگاه فعالیت های صنفی اقای خواستار در سالهای گذشته و حمایت وی از فعالین دانشجویی به عنوان عناوین اصلی اتهامی وی در جلسه مطرح شد. وی در دادگاه بدوی به ۶ سال حبس و در دادگاه تجدید نظر به ۲ سال حبس تعزیری محکوم شد.
وی تمامی دو سال زندان را بدون حتی یک روز مرخصی در شرایط زندان وکیل آباد مشهد گذراند. روز چهارم مرداد نود که تاریخ آزادی این عضو کانون صنفی معلمان بود ابتدا قصابی که برای قربانی کردن گوسفند مقابل منزل انها بود ، بازداشت شد و پرده های مقابل منزل توسط نیروهای امنیتی جمع شد و سپس از آزادی وی ممانعت به عمل امد و در حالیکه از زندان ترخیص شده بود به بازداشتگاه اطلاعات مشهد منتقل شد و به دستور دادستان مشهد در رابطه با نامه ای که بیشتر از ۵ ماه پیش به رئیس قوه قضائیه ایران نوشته بود مجددا بازداشت شده است.
آقای خواستار در این نامه به وضعیت نامناسب زندان وکیل آباد از نظر بهداشتی ، غذایی و تراکم چند برابر ظرفیت زندانیان اشاره کرده بود که اکنون و چند ماه پس از انتشار ان نامه، دلیل بازداشت مجدد ایشان ذکر شده است. اسماعیلی رئیس سازمان زندان های کشور نیز مواردی را که آقای خواستار در نامه اش به صادق لاریجانی نوشته بود را تایید کرده است.
وی در هفته های گذشته در رابطه با وضعیت وخیم بهداشتی و غذایی زندان های کشور هشدار داده و از نگهداری سه برابر ظرفیت زندانی در زندان های کشور خبر داده است. آقای خواستار نیز در نامه اش به همین مسائل اشاره کرده بود.

دیدار با خانواده ی علی پورسلیمان،آموزگار دربند

 امروز جمعه هفتم مرداد،تنی چند از کنشگران صنفی فرهنگیان با حضور در منزل علی پورسلیمان با خانواده ی وی دیدار نمودند. همسر وی حال عمومی پورسلیمان را خوب دانستند و از چند دیدار کابینی گفتند که در این مدت دو ماهه ی بازداشت،با او داشته اند. پورسلیمان هم اینک  در بند 350 اوین بازداشت و با محمد داوری،دیگر فرهنگی دربند،هم بند است. پورسلیمان،فرهنگی اندیشه وری است که دیدگاه های آموزشی خویش را در تارنگار"سخن معلم" بازتاب می دهد. او نیز مانند محمد داوری،عضو سازمان معلمان ایران می باشد و چندین سال است که در کارهای صنفی- مدنی فرهنگیان حضور دارد. دوستانش که از نزدیک او را می شناسند به راستگویی و شخصیت مستقل وی باور دارند. همچنین از سادگی و یکرنگی ایشان،خاطره ها به یاد می آورند. همان چیزی که از خانه ی ساده و فرهنگی ایشان نیز می توان فهمید و در رفتار بی تکلف همسر و همراه وی نمایان است. در این دیدار ساده و دوستانه،افزون بر یاد پورسلیمان و آرزوی آزادی هرچه زودتر این آموزگار ارزنده،شعری خوانده شد با درون مایه ای از امید و شکیبایی.         
 گفتنی است که پورسلیمان در تاریخ 90/3/11 هنگامی که از یک کوهنوردی هفتگی برمی گشت،در بیرون منزل بازداشت و به زندان اوین برده شد. 
منبع : برشي از دغدغه هاي يك آموزگار

۱۳۹۰ مرداد ۶, پنجشنبه

داستان آموزش و پرورش

 داستان آموزش و پرورش،از ریز تا درشت آنچه در آن گذشته ومی گذرد،برای ما فرهنگیان،داستان آشنا و شنیده شده ای است. شگفت این که،هر از گاهی،و با رفتن و آمدن وزیری،باز- گفته می شود و ما هم ناگزیریم،باز- بشنوییم. روزگاری،درد بزرگ آموزش،تنها این می شود که کتاب های درسی،تفکیک جنسیتی نشده اند :"كتاب‌های درسی باید برای دختران و پسران در مقاطع مختلف تحصیلی مجزا تولید شود. این تغییر با توجه به تفاوت‌های زیاد دختران و پسران در مقاطع مختلف سنی و تحصیلی و توانایی‌های آنها در دوره‌های رشد باید اعمال شود". روشن است که در پس این گفته ی علی احمدی،وزیر پیشین آموزش و پرورش،بی گمان،ساعت ها کار کارشناسی خوابیده است و بنابراین هیچ مویی لای درزش نمی رود! چندی هم،رسانه ها پر می شود از گفته های دیگر کارگزاران آموزش و پرورش در درستی این انگاره ی آموزشی،و ستایش از توانمندی و هوشمندی وزیر محترم،که آنچنان دل بر کار می نهد و دل می سوزاند پنداری،همین روزهاست که کار همه ی نابسامانی های این دستگاه نابسامان،یکسره شود! اما ایشان می رود و آب از آب تکان نمی خورد.